MODNO USKLAĐENA

Domišljata Davorka Dalić: Supruga našeg izbornika za utakmicu nije odjenula dres, ali bojama nije odskakala

10.10.2019 u 20:38

Bionic
Reading

Supruga izbornika Zlatka Dalića, Davorka Dalić, doputovala je u Split sa sinovima Tonijem i Brunom kako bi podržala supruga, ali i cijelu nogometnu reprezentaciju koju večeras očekuje okršaj s Mađarima. Davorka je na domišljat način izbjegla uskočiti u dres, istovremeno se slažući s ostatkom navijača na tribinama

I dok je većina navijača za nogometni dvoboj Hrvatske i Mađarske na Poljudu na sebe navukla prepoznatljive kockice i oboružala se navijačkim rekvizitima, Davorka Dalić je na tribine stigla odjevena nešto praktičnije i elegantnije, vješto izbjegnuvši nošenje dresa.

Iako nije odjenula dres hrvatske reprezentacije, supruga Zlatka Dalića posvetila je veliku pažnju navijačkom stajlingu. Odjenula je usku crvenu dolčevitu u kombinaciji s plavim trapericama, a stajling je začinila bijelim sakoom s dodatkom vrpce na kockice koja se proteže preko lijeve strane sakoa, ispoštujući time dress code - crven, bijeli, plavi kakav se očekuje od navijača na utakmici.

Kada je dress kod u pitanju, mlađi sin Bruno, koji studira na RIT Croatia, Američkoj visokoj školi za management i tehnologiju u Zagrebu, se ipak priklonio ostatku navijača, dok se stariji Toni, koji karijeru gradi kao DJ, odlučio poslužiti istim trikom kao i njegova mama.

  • +16
Hrvatski navijači na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX