JE LI I NJOJ SMIJEŠNO?

Đoković se javno šalio na račun svoje djevojke

24.01.2012 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon pobjede na Australian Openu, Đoković je javno morao objasniti što je radio s raznim aplikacijama na mobitelu, što ga je dovelo u neugodnu situaciju

Nakon pobjede na Australian Openu, Novak Đoković se javno našalio na račun svoje prelijepe djevojke Jelene Ristić. Iako se na prvu činilo simpatično, nije sigurno je li i njoj bilo smiješno.

Naime, nakon što je pobijedio Lleytona Hewitta, bivši tenisač Jim Courier, koji je bio službeni spiker na meču, izveo je Đokovića pred svoj mikrofon i zapravo 'zapaprio' cijelu situaciju.

Budući da je znao da se Đoković prije meča zabavljao fotografirajući ljude oko sebe, pitao ga je može li mu to pokazati.

'Bio je to mobitel mog trenera', rekao mu je Đoković, a Courier ga je zamolio da publici objasni što je njime radio. Đoković se pokušao izvući riječima: 'To će biti teško objasniti, možeš li ti to učiniti?'

'Fotografirao si svoju djevojku i koristio aplikaciju koja izobličuje lice. Što si zapravo radio?', upitao ga je Jim Courier.

'Radi se o aplikaciji koja glavu čini zaista velikom. Zafrkavao sam se s tobom prije meča kad sam rekao da sam je takvu upoznao. Rekao sam da se, nakon što je počela izlaziti sa mnom, proljepšala', simpatično je objasnio Novak.