NAJSLAĐI FESTIVAL

Dođite na Chocofest i uživajte u čokoladi

31.01.2013 u 14:31

Bionic
Reading

Drugi po redu festival čokolade Zagreb Chocofest održat će se od 9. do 14. veljače na Trgu bana Josipa Jelačića te je prava prilika da se zasladite najukusnijom čokoladom i dobro zabavite

Zagreb Chocofest ove će godine trajati jedan dan dulje, jer je prošle godine imao više od 300.000 posjetitelja izazvavši veliko zanimanje publike.

I ovaj ćete put moći kušati i kupiti čokolade, slastice i proizvode tridesetak izlagača iz regije, ali i saznati najnovije trendove u industriji čokolade te uživati u prezentaciji proizvoda koji su vezani uz čokoladu.

Tako će već prvog dana festivala gostovati po mnogima najbolja slastičarka u Hrvatskoj, Dragica Lukin, koja će u cooking showu pokazati sljubljivanje hrvatske baštine i čokolade. Uz nagradne igre i zanimljive radionice, jedan je dan posvećen najmlađima. Oni će moći sami izraditi svoj omot za čokoladu i uživati u čarolijama mađioničara.

I ove godine Chocofest ima humanitarni karakter pa će 15 metara visoka torta biti prodavana za 10 kuna po kriški. Sva sakupljena sredstva ići će udruzi Zamisli koja pomaže osobama s invaliditetom.

Posljednji dan festivala rezerviran je za Dan zaljubljenih pa će parovi moći sudjelovati u natjecanju prepoznavanja vrsta čokolade i osvojiti romantični odlazak u hotel s wellnessom. Sve detaljne informacije i program festivala možete pogledati ovdje