Četvrtak - ''mrak'' dan za shopping

Dodatni popusti u Designer Outletu Croatia!

08.10.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Prvi hladniji dani izazvali su zaokret u odabiru odjevnih kombinacija i jesen je u modni svijet donijela posebnu inspiraciju za nove outfite

Vremenska prognoza u nadolazećim danima stavlja nas pred brojne izazove jer istovremeno želimo izgledati odvažno, elegantno i uskladiti se s najnovijim trendovima, a obavezno pri ruci trebamo imati sako, baloner ili laganu jaknu. Sve u svemu, rekli bismo da nam trebaju novi odjevni komadi. Designer Outletu Croatia svakog drugog četvrtka u mjesecu priprema posebne popuste na već snižene Outlet cijene, a 8.10. na rasporedu je još jedan Mrak četvrtak koji donosi dodatne popuste do čak 30% na već snižene outlet cijene.

Atraktivna shopping lokacija samo je 20 minuta od centra Zagreba, a Adidas, Under Armour, Timberland, Pepe Jeans, Heraldi, Lee Wrangler, Gant, Armani Exchange i Home&Cook samo su neki od poznatih svjetskih brandova koji ovog četvrtka pripremaju posebne popuste na dio ili cijeli asortiman.

Sve popuste koji vas očekuju na Mrak četvrtku 8.10. u Designer Outletu Croatia otkrijte na https://www.designeroutletcroatia.com.