MICHELLE PFEIFFER:

'Do 40-e se nisam brinula o tijelu, pušila sam i jela što sam htjela'

22.11.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Jedna od zasigurno najljepših glumica u Hollywoodu, zanosna Michelle Pfeiffer vratila se u velikom stilu ulogom u novom filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu', krimi spektaklu redatelja Kennetha Branagha

Zgodna plavuša koja se na neko vrijeme povukla iz svijeta filma i s 59 godina izgleda prelijepo.

Lijepa glumica koja će u studenom proslaviti 24. godišnjicu braka s producentom Davidom E. Kelleyjem i danas je u stanju zasjeniti puno mlađe kolegice.

Ova klasična ljepotica koja krasi naslovnicu izdanja magazina People, posvećenu najljepšim holivudskim zvijezdama, u nedavnom je intervjuu otkrila kako se u prošlosti nije previše brinula za svoj izgled.

  • +5
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Do svoje 40-e nisam se puno opterećivala njegom lica i tijela. Pušila sam, jela sam sve što sam poželjela, a lice sam umivala običnim sapunom. Kad bih to rekla, svi su se zgrozili. Sad mi je najvažnije ostarjeti sa stilom i ne izgledati poput voštane figure', izjavila je Michelle, a za sebe kaže kako je u djetinjstvu bila poput dječarca.

Priznaje i kako je izbivala iz svijeta filma jer nije željela biti dugo odvojena od obitelji.

  • +4
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ove godine vratila se s čak tri filma: 'Ubojstvom u Orient Expressu', 'Mother!' Darrena Aronofskog i HBO-ovim filmskim projektom 'The Wizard of Lies'.

Za Michelle redatelj 'Ubojstva u Orient Expressu' Kenneth Branagh kaže kako je ona lijepa u svakom pogledu.

'Njezin lik je seksi, ali zabavan, s finom dozom dramatičnosti', kaže slavni filmaš.

Zgodna glumica kaže kako se nije namjerno povukla iz Hollywooda.

'Nikada nisam izgubila svoju ljubav za glumu. Osjećam se stvarno kao kod kuće na filmskom setu. Vrlo sam uravnotežena osoba kad radim, ali uvijek sam bila oprezna oko angažmana i toga koliko će utjecati na raspored moje djece. Tako sam postala vrlo izbirljiva i onda, ne znam, vrijeme je jednostavno prolazilo...', opisala je situaciju oko pauze u karijeri.

  • +4
Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin uspon započeo je nakon što je 1978. godine postala Miss Orange County. Michelle se tad preselila u L.A. i ostvarila svoju prvu ulogu u filmu 'Grease 2', a pozornost filmskog svijeta skrenula je ulogom u kultnom 'Scarfaceu' s Alom Pacinom - ostalo je povijest.

  • +9
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia