ŠARENILO STYLINGA

Djevojke u 'it' komadima prošetale špicom

18.05.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Promjenjivo vrijeme ovih dana svaku je djevojku podsjetilo da jedini komad koji podnosi sve uvjete, a ima bezbroj modela za bilo koji styling, jesu traperice. A tko bi ako ne djevojke sa špice s guštom spojio sve trendove i upario ih s 'in' trapericama

Ovih ćete dana u gradu primijetiti šarenilo različitih stylinga jer takvo je i vrijeme, red kiše, red sunca, a slojevito je odijevanje mnogima dosadilo. Djevojke sa špice su odmah iskoristile malo sunca koje se pojavilo i laganije komade uparile s trendi jaknama poput bomberica ili nezaobilaznih bajkerskih komada

U sličnim su krpicama prošetale i dvije prijateljice, svaka u svom stylingu, ali obje u hit komadima. Dok se jedna ljepotica odlučila za ugodniji boyfriend kroj uz balerinke i traper jaknu, drugi je outfit bio nešto 'opakiji' zahvaljujući poderanim skinny trapericama i bajkerskoj kožnoj jakni.

Dvije mlade dame tako su poput mnogih gospođica sa zagrebačke špice iskoristile moć traperica za dobre outfite. Neke od njih su se vratile dobrim starim trapezicama, koje su pak idealne za kišne dane uz gležnjače od brušene kože, ali definitivni pobjednik posljednjih mjeseci su razni krojevi s poderanim detaljima, najčešće na koljenima ili s iskrzanim rubovima.

Uz modele skupocjenih brendova uvijek su spas lanci ulične mode jer oni nevjerojatnom brzinom usvajaju pa kopiraju sve što se na modnim pistama ukaže kao najnoviji trend, a zahvaljujući pristupačnim cijenama svi si mogu priuštiti nekoliko it parova.