CAMILA MORRONE

Djevojka najpoželjnijeg holivudskog neženje sve je bacila u drugi plan

07.12.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Dok se njezin 23 godine stariji odabranik zabavlja u društvu slavnih manekenki u Miamiju, argentinska glumica i model Camila Morrone nikoga ne ostavlja ravnodušnim na crvenom tepihu 18. izdanja filmskog festivala u Marakešu

Mlađahna ljepotica koja posljednjih godinu dana ljubi slavnoga holivudskog neženju Leonarda DiCaprija postala je nezaobilazna pojava na crvenom tepihu u Maroku.

  • +3
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon izdanja u izazovnoj haljini s potpisom brenda Etro, zanosna Camila Morrone ovoga se puta odlučila za suptilniji no ništa manje atraktivan stajling. Kao i za prethodno, najnovije izdanje argentinska ljepotica kreirala je uz pomoć stilista slavnih Micaha Schifmana.

Dvojac je odabrao blještavu, mornarski plavu haljinu s decentnim prorezom na području dekoltea i razigranim volanima koju potpisuje brend INGIE Paris, a uz zalizanu frizuru punđe, upečatljiv make-up i decentne naušnice, stajling je kompletiran parom jednostavnih, crnih sandala s potpisom Stuart Weitzman.

  • +5
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: FADEL SENNA / AFP / Profimedia

Osmoga dana filmskog festivala u Marakešu, organizatori su odlučili odati počast slavnom glumcu, redatelju i osnivaču festivala Sundance, Robertu Redfordu, a sasvim očekivano 22-godišnja argentinska ljepotica Camila Morrone privukla je posebnu pažnju javnosti na svečanom događanju,