NAOMI CAMPBELL SLAVI

Divlji party za 40. rođendan Crne Pantere

24.05.2010 u 11:17

Bionic
Reading

Naomi Campbell ušla je u peto desetljeće života, a kako je supermodel u pitanju, valja se zagledati u njezinu superisklesanu figuru. Na partyju koji joj je za rođendan priredio dečko, milijarder Vladislav Doronin, izgledala je gotovo kao i prije dvadeset godina

Kako se par Campbell-Doronin našao na filmskom festivalu u francuskom Cannesu, senzacionalni party za damu bio je priređen u obližnjem hotelu Eden Roc.

Počeo je na brodu, na kojem je Naomi okupila najbliskije prijatelje, a ostala je bez daha kada joj je dragi morskim putem dostavio stotinu bijelih ruža.

Na veliki party u hotelu došli su  Jennifer Lopez i njezin suprug Marc Anthonymodel Eva Herzigova iMary J. Blige, a nastupali su Black Eyed Peas. Gostima su ponuđeni brojni kokteli, a hit je bio campbelltini - u koji ide votka, sok od brusnice, limeta i triple sec. Naomito pak sadrži soda-vodu, smeđi šećer i mentol. U ponoć su gosti uživali u torti na tri kata.

Doronin je iskoristio priliku da uputi nekoliko riječi svojoj dragoj koje su je na kraju toliko razdragale da je zaplakala. Bilo je dovoljno da joj kaže 'divlja, divlja ženo' i 'fatalna ljubavi'.