MANEKENKA JELENA BOSANČIĆ

'Divlja sam u seksu!'

04.03.2009 u 14:34

Bionic
Reading

Tamnokosa splitska manekenka Jelena Bosančić progovara o svom seksualnom iskustvu, otkriva kakvi je frajeri privlače, kakvo donje rublje voli i zašto je divlja u seksu

Lijepa Dalmatinka priznaje da su je oduvijek privlačili visoki crni frajeri, ali ipak nisu svi s kojima je bila u vezi bili takvi. Uglavnom, pada na fine momke.

Rituala prije seksa nema. Najvažnije je, kaže, biti uredna i čista. Jelena nije ni tip od seksi donjeg rublja, osim za posebne prilike.

Kad je seks u pitanju, priznaje da više voli divlji seks, iako to, naravno, ne isključuje maženje i nježnosti. 'Preferiram divlji seks jer sam po prirodi divlja', kaže Jelena, a seksulane aktivnosti provodi isključivo s muškarcem s kojim je u vezi.

Otkriva da, suprotno uvriježenom vjerovanju da manekenke obasipaju nemoralnim ponudama, ona dosad nije odbila nijednu. Budući da je i otkrivanje golog tijela u opisu manekenskog posla, Jelena kaže da nema ništa protiv toga, jer je to na kraju krajeva samo – posao. No u tu kategoriju ne spadaju golišave fotografije u muškim magazinima za koje se ne bi slikala, i to zato što ne misli za sebe da je seksi.