PUNO RUŽA I MALO ZNOJA

Dita Von Teese vježba s punom šminkom

04.01.2009 u 15:55

Bionic
Reading

Napokon je otkrivena tajna upečatljivog pin-up imidža Dite Von Teese. Žena vježba u teretani s punim make-upom kao da se nalazi na crvenom tepihu pred stotinjak fotoreportera

I dok se većina zvijezda skriva pod bejzbolskim kapama dok skidaju kile i učvršćuju muskulaturu po teretanama, bivša djevojka Marilyna Mansona i moderna pin-up ikona Dita Von Teese vježba s punom šminkom. Poznata zbog svojeg retro looka iz četrdesetih, crnokosa manekenka imala je i savršeno oblikovanu frizuru, prepoznatljivi crveni ruž i brižno odabrani outfit. Nikakve izraubane trenirke – tridesetšestogodišnjakinja vježba u elegantnoj crnoj majici i kraćim tajicama baš kao da zna da je snimaju.

Bivša balerina, poznata po svojim provokativnim nastupima, jedva je prolila i kapljicu znoja dok je obavljala svoju porciju istezanja. Vježabama kojima je noge podizala visoko u zrak Dita je pokazala svoju zavidnu fleksibilnost pod vodstvom instruktora pilatesa u zapadnom Hollywoodu.

Pravim imenom Heather Sweet, najpoznatija svjetska darkerica kasnije se pojavila na ulici u visokim petama i savršeno dotjerana. Baš kako i prostoji njezinom motu da u svakom trenutku mora izgledati besprijekorno. 'Znam da paparazzi čekaju dan kada će me vidjeti kako izlazim iz Starbucksa razbarušene kose i u trapericama, ali to se jednostavno neće dogoditi', informira nas elegantna dama.