BYE BYE HOLLYWOOD HILLS

Problemi zbog tužbi za zlostavljanje? Marilyn Manson prodaje luksuznu vilu u Los Angelesu

12.10.2021 u 20:36

Bionic
Reading

Glazbenik Marilyn Manson prodaje vilu na Hollywood Hillsu u Los Angelesu za 1,75 milijuna dolara. Luksuzno zdanje koje čine tri spavaće sobe i tri kupaonice uređeno je u španjolskom stilu i prostire se na 2,711 četvornih metara, prenosi People

Pedesetdvogodišnji roker, pravim imenom Brian Warner, kojega je više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje, luksuzno je zdanje kupio 2013. za 1.085.000 dolara, piše časopis People.

Nagađa se da Manson prodaje vilu jer je trenutačno suočen s njihovim tužbama. Među ženama koje su ga javno optužile za zlostavljanje je i njegova bivša djevojka Ashley Morgan Smithline te glumice Esme Bianco i Evana Rachel Wood. Manson njihove optužbe negira.

Renovirano imanje raspolaže dvjema spavaćim sobama s vlastitim kupaonicama i garderobama, a treća, koja se nalazi u prizemlju, ima odvojen ulaz i pogodna je kao apartman za goste.

  • +24
Vila Marilyna Mansona Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Novoobnovljena kuhinja gleda na vrt i terasu, a kuća ima i veliku blagovaonicu spojenu sa salonom za zabavu te kućnu teretanu.

Vilu s obje strane okružuju pomno uređeni vrtovi i terase na kojima se može boraviti i ručati na otvorenom.

Obnovljeni su i garaža za dva automobila, kao i uredske prostorije, studio za snimanje i teretana.