KOLIKO ĆE DOLLY DOBITI?

Dikan Vlatki htio ostaviti 30 posto imanja, pa je razbaštinio

19.07.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Dolores Lambaša u svojoj knjizi 'Život u paklu' otkriva da je Dikan Vlatki htio ostaviti 30 posto svog imanja, no nakon što ga je prevarila, razbaštinio ju je i zalupio joj vrata pred nosom

Nakon što je Vlatka Pokos objavila knjigu Život u raju, Dolores Lambaša ne prestaje s optužbama te je već počela medijima servirati svoju verziju Vlatkina života s Josipom Radeljakom. Sve to sročila je knjigu Život u paklu, a neke ulomke ekskluzivno je dala Index.hr-u

Glumica navodi da je Vlatka bila jako loša majka malenoj Lani te da je njezin jedini cilj bio da ona sama bude dobro zbrinuta, odnosno da neograničeno može trošiti novac te se ponašati kako želi.

'U to vrijeme Josip je, ne shvaćajući u potpunosti o koliko teškoj situaciji se radi, ipak doveo nove ljude u kuću, točnije vozača i kućnu pomoćnicu pomoću kojih je donekle uspijevao kontrolirati Vlatkine silovite ispade, a također joj je zakočio prilaz novcu predviđenom za kućne troškove, da spriječi Vlatkine nekontrolirane šopingholičarske porive, tako da je bivša supruga postajala svakim danom sve nervoznija, odnosno, sve manje joj je odgovarala činjenica da je skoro pa u potpunosti razotkrivena.

Budući da je sa statusom tada već jako limitirane supruge očekivala barem talijansku putovnicu, u Rimu je počela obilaziti društvo prodavača u butiku Fendi i tako slučajno pronašla čovjeka od kojeg je očekivala da joj pomogne zaposliti se u Fendiju i omogućiti joj preseljenje u Italiju, poslije kraja 'Života u raju', koji je jezovito osjećala. Međutim, nakon površne trodnevne avanture s jednim prodavačem, ostalo osoblje Fendija nazvalo je Josipa i reklo mu da Vlatka ponekad dolazi i do sedam puta dnevno u dućan, da provocira jednog od njihovih prodavača na pultu te su ga ljubazno molili da je pripazi i povuče, što zbog druge klijentele, što zbog ozbiljnosti butika. Josip nije uopće reagirao na ovu banalnu prijevaru, no shvativši Vlatkine namjere, hitno ju je kod svog odvjetnika razbaštinio od 30 posto imovine, koju je bio predvidio i prepisao na nju. Smatrao je da nema razloga reagirati na njezino flertovanje s prodavačem jer je, shvativši već tada kakva je njegova supruga, mjesecima samoinicijativno, i da bi imao mira, sve više živio u odvojenom stanu i tako praktički izbjegavao intimne kontakte s Vlatkom. Bio je odlučan da joj ni ne spomene taj njezin preljub', piše Dolores te navodi da je Vlatku upravo taj postupak Josipovog nereagiranja na preljub nevjerojatno povrijedio.

Nakon udaljavanja od bivše supruge te navodnog uviđanja da zlostavlja njegovu malodobnu kćer, Dikan je odlučio Vlatki zatvoriti vrata pred nosom, i to zauvijek.