HIKMET HADŽIOMEROVIĆ:

Dikan mi duguje već osam godina!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.07.2010 21:55
  • Objavljeno 27.07.2010 u 21:55
Dikan Radeljak Dolores Lambaša

Dikan Radeljak Dolores Lambaša

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Biljana Gaurina

'S guštom ću ići u zatvor. Dva puta sam bio ondje i nije me nimalo strah. Spreman sam doći u Zagreb i razbiti Dikana', grmio je dubrovački stolar i podopolagač Hikmet Hadžiomerović (70). Dodaje da iza rešetaka nije bio zbog pljačke ili krađe, nego zbog bježanja preko granice

Stolar Hikmet pobjesnio je na Josipa Radeljaka (67), jer ga je u subotu, kaže, opet prevario. Tvrdi da ga već deset godina naganja po Dubrovniku, jer mu je ostao dužan 2.800

eura za radove na kući nedaleko od Straduna.

Hikmet dodaje da mu Dikan svaki put kad ga nađe u gradu kaže da će mu platiti sutra i onda odmah pobjegne. U subotu ujutro Hikmet je doznao da je Dikan opet u Dubrovniku, jer je čuo da ga je u kafiću Talir Đelo Jusić (71) zalio kavom i gađao čašama. Krenuo je tražiti ga i našao ga u obližnjoj Gradskoj kavani.

'Pozdravio me rekavši: 'O, gdje ste, gospon Hikmo', kao da mi nije ostao dužan - kaže Hikmet. Nije se dao smesti. Opet mu je ponovio da mu vrati novac. Dogovorili su se da će se naći u 18 sati ispred Orlandova stupa. Hikmet ga je čekao, no Dikan se nije pojavio.

'Zvao sam ga, a on mi je odgovorio da dolazi kraj Orlanda za pet minuta. Taksijem je pobjegao na avion za Zagreb', ljutit je Hikmet. Dodao je da je budala što mu nije poslao brata, koji ima 180 kila.

Josip Radeljak Dikan na ove optužbe odgovara: 'Ja u Dubrovniku ni nemam kuću, pa na njoj Hikmet nije mogao raditi!'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi