NAGRADNJAČA

Dezinfekcija ruku uz Steril-o-sept

17.08.2012 u 10:45

Bionic
Reading

STERIL-O-SEPT robna je marka koja obuhvaća skupinu proizvoda za učinkovitu antibakterijsku dezinfekciju ruku. STERIL-O-SEPT proizvodi rezultat su odgovornog i zahtjevnog rada skupine stručnjaka iz različitih područja kako bi zadovoljili potrebu potrošača za učinkovitim i kvalitetnim sredstvom za antibakterijsku dezinfekciju ruku. A mi smo ovom prilikom za svoje čitatelje pripremili 10 paketa Steril-o-sept proizvoda!

Antibakterijska dezinfekcija ruku uništava nevidljive bakterije i viruse. Istraživanja pokazuju da ljudska ruka u prosjeku ima 3.200 bakterija i da je vrlo mala vjerojatnost da dvoje ljudi ima potpuno iste bakterije na rukama, što ukazuje na činjenicu da svaki čovjek ima svoj specifičan bakterijski otisak ruke.

Pravilnom primjenom proizvoda iz STERIL-O-SEPT obitelji uništavamo većinu poznatih bakterija i mikroorganizama. Sastojci su pomno birani s obzirom na njihovu učinkovitost, stoga STERIL-O-SEPT proizvodi sadrže etanol (66 g/100 g) kao aktivnu tvar koja brzo te efikasno djeluje na širok spektar mikroorganizama, a aloe vera i hijaluronska kiselina dodatno njeguju te osvježavaju vaše ruke. Aloe vera bogata je vitaminima, aminokiselinama i mineralnim tvarima koje vlaže i umiruju te na kožu ne djeluju nadražujuće. Hijaluronska kiselina dubinski vlaži kožu te potiče nastajanje stanica koje su neophodne za stvaranje kolagena i elastina za glatkoću i elastičnost kože.

Korištenjem proizvoda za dezinfekciju STERIL-O-SEPT uništava se čak do 100 puta više bakterija nego uobičajenim pranjem ruku. Dokazano je da se korištenjem STERIL-O-SEPTA sprečava prijenos brojnih bakterija i virusa s druge osobe na naše ruke te se na taj način smanjuje mogućnost zaraze.

Proizvodi STERIL-O-SEPT nisu samo učinkoviti u borbi protiv bakterija, već su i prakrični. Zahvaljujući cijeloj paleti proizvoda STERIL-O-SEPT, u obliku spreja (15ml ili 30 ml), gela (30 ml) te maramica za ruke, lako se može odabrati odgovarajući proizvod za svačije potrebe. Može se koristiti svugdje, kada nema mogučnosti za temeljito pranje ruku sapunom i običnom vodom.

Koriste se uvijek i svuda gdje ruke nije moguće oprati običnom vodom i sapunom, u školi, na poslu, na javnim mjestima, odnosno svugdje gdje se zadržava velik broj ljudi, nakon svakog rukovanja novcem, nakon dodira s različitim površinama (tipkovnice računala, telefonske slušalice...), prije i nakon rukovanja, prije i nakon jela u restoranima, prije i nakon korištenja toaletnih prostora, nakon korištenja javnog prijevoza, nakon posjeta dječjem igralištu, prije i nakon posjeta bolnici, na putovanjima, nakon uporabe dizala te otvaranja i zatvaranja vrata, prilikom raznih dnevnih aktivnosti i obaveza.

STERIL-O-SEPT preporučuje da u sigurnoj okolini ruke perete toplom vodom i kvalitetnim sapunom.

Svi proizvodi iz obitelji STERIL-O-SEPT dermatološki su testirani i nemaju nikakvog štetnog učinka na zdravlje. Ti proizvodi rezultat su zahtjevnog i odgovornog rada stručnjaka s namjerom da pronađu učinkovito i praktično rješenje za antibakterijsku dezinfekciju ruku djece i odraslih.

Učinkovito su antibakterijsko sredstvo za dezinfekciju ruku, a dokazano je da se većina bakterija i virusa prenosi preko ruku i tako prelazi s jedne osobe na drugu. Kod pravilne primjene proizvodi STERIL-O-SEPT uništavaju širok spektar mikroorganizama na rukama i sprečavaju njihov rast (baktericidno i bakteriostatično djelovanje). Dezinfekcijom ruku sprečavamo širenje mikroorganizama te tako smanjujemo mogućnost zaraze. Antibakterijska sredstva za dezinfekciju ruku su uvijek i svugdje pri ruci. Proizvodi su dermatološki testirani i jednostavni za uporabu i u isto vrijeme njeguju i osvježavaju ruke.

Nagradu su osvojili:

Boris Škrbina
Fabijan Lukin
Mirjana Vrbanić
Sanja Poropat
Andrea Gredelj
Dunja Bošnjak
Ankica Mikulić
Dario Jurković
Jan Stolar
Sunčica Novosel

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.