JUBILARNI ROĐENDAN

Deset zdravih bio&bio godina

09.05.2013 u 12:00

Bionic
Reading

U mjesecu svibnju bio&bio trgovine slave 10 godina 'zdrave veze' sa svojim kupcima, koji su od početka prepoznali jednostavnu i iskrenu namjeru: zdravu i prirodnu hranu učiniti dostupnu svima

Prva bio&bio trgovina otvorena je u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici. Inovativni i originalan hrvatski koncept bio&bio trgovina razvio se iz entuzijazma i pionirskog rada koji je pratio i razvoj ekološkog pokreta diljem svijeta. Trgovine bio&bio danas su prepoznate kao mjesto provjerene i pouzdane kupnje ekoloških proizvoda, koje zadovoljava sve potrebe urbanog, modernog čovjeka koji misli na (eko)logičan način. Od pionirskih dana bio&bio trgovina, prije deset godina, do danas otvoreno je ukupno 12 trgovina u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku , kao i atraktivni bio&bio web portal kao trinaesta, virtualna trgovina, putem koje se kupcima diljem Hrvatske na kućni prag dostavljaju bio&bio proizvodi.

Znanje i beskompromisna kvaliteta
Specifičnost bio&bio trgovina je prije svega vrhunska usluga educiranih i kredibilnih prodavača koji svakom kupcu pristupaju individualno. Svoje kupce stručno savjetuju, te im rado preporučuju i tumače prednosti uzimanja određene ekološke i cjelovite hrane ili prirodnih dodataka prehrani prilagođenih upravo njihovim individualnim potrebama. Provjereni, certificirani organski i prirodni proizvodi od cjelovitih sastojaka, te jedinstvena usluga kredibilnog savjetovanja uz odgovornost i posvećenost u poslovanju, oduvijek su bile temeljne vrijednosti i obećanje bio&bio kupcima koji već deset godina prepoznaju autentičnost te ukazuju povjerenje.


Mnogo više od trgovine
bio&bio tim vjeruje da je najveća vrijednost ove obljetnice u ponovnom podsjećanju na snagu i važnost partnerstva na svim razinama postojanja. Zajednička rođendanska želja je da svaki ulazak u bio&bio bude novi korak u osobnom rastu svake osobe, za pisanje radosnije, zdravije biografije.

Brokula&Ž i rođendanski makeover bio&bio uniformi Snaga partnerstva dodatno je naglašena kroz suradnju eko istomišljenika. Brokula&Ž osmislili su ekskluzivno za bio&bio djelatnike uniforme od organski uzgojenog pamuka koje će od sada biti dio novog urbanog imidža idealno usklađenog s potrebama djelatnika bio&bio trgovina.

Eliksir - izbor najboljih recepata iz desetogodišnje bio&bio prakse

Povodom 10 godina postojanja, bio&bio izdaje korisnu, praktičnu i atraktivno ilustriranu samostojeću kuharicu pod nazivom 'Eliksir'. Riječ je o izboru najboljih shake&blend recepata koje su osmislili sami bio&bio djelatnici koji nisu samo prodavači već i iskusni educirani savjetnici, svi redom poznati kao strastveni istraživači svijeta zdrave prehrane. Djelotvornost sastojaka je svojim savjetima i komentarima potvrdila klinička nutricionistkinja doc. dr. sc. Darija VranešićBender. Prva samostojeća bio&bio kuharica tiskana je na 100% recikliranom papiru. Atraktivna i originalna shake&blend kuharica 'Eliksir' dostupna je ekskluzivno u bio&bio trgovinama po cijeni od 39,90kn.