KUPNJA IZ SNOVA

Deset savjeta za uspješan šoping na sniženjima

07.07.2015 u 06:49

Bionic
Reading

Pred nama je sezona sniženja u kojoj po povoljnijim cijenama možemo obnoviti garderobu odličnim krpicama za koje bismo inače morali izdvojiti puno više novca

Prisjetili smo se nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoću u lovu na povoljne krpice:

1.Prije nego što krenete u šoping unaprijed isprobajte odjeću koja vam se svidjela prilikom lutanja po trgovinama. Tako ćete uštedjeti vrijeme i riješiti se čekanja ispred kabina za isprobavanje odjeće i potrage za idealnom veličinom.

2.Sastavite popis onoga što vam treba kako biste znali koji su vam prioriteti.

3.Sa sobom povedite prijateljicu koja će vam iskreno reći kako vam nešto stoji.

4.Dobar je savjet kupovati vječne odjevne komade pa ukoliko naletite na npr. kvalitetnu bijelu košulju, sako koji je kao stvoren za vas, malu crnu haljinu, traperice koje vam stoje kao salivene, vestu od kašmira, vječni kardigan, kožnu jaknu ili crne salonke, odmah ih kupite jer nećete požaliti. Radi se o odličnoj modnoj investiciji i bit ćete dobro odjeveni u svakoj prigodi.

5.Nemojte nikad davati previše novca za trendi odjeću koja će iduće sezone biti out. Radije pronađite jeftiniju varijantu pa više novca izdvojite za nešto što neće brzo izaći iz mode.

6.Dobro razmislite o onome što vam treba. Prije nego što vas ponese šoping-ludilo postavite si tri pitanja: s čime to mogu nositi, imam li nešto već slično u svom ormaru i koliko bih najviše platila za to.

7.Prije odlaska u kupnju prekopajte malo po svom ormaru – možda pronađete neku odjeću na koju ste već zaboravili. Možda se i iznenadite.

8.Sniženja su idealno vrijeme u kojem možete obogatiti svoju kolekciju modnih detalja poput kul marama, remenja, nakita, šeširića, šalova ili ukrasa za kosu, jer sve modno osviještene cure složit će se da uz nekoliko takvih detalja i najdosadnija kombinacija može oživjeti.

9.Da vas poslije ne bi boljela glava zbog prekoračenja budžeta u vrijeme rasprodaje, nije loša ideja unaprijed odrediti neku svotu koju ne smijete prijeći.

10.Prilikom kupnje detaljno pregledajte proizvod koji kupujete. I savjet za kraj: nikad nemojte bacati račune kako biste kupljenu robu mogli zamijeniti.