TEEN KRALJICA

Deset razloga zašto volimo Selenu Gomez

24.07.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Ova slatka cura koja je nedavno napunila 20 godina neko je vrijeme teen kraljica, a ostale je konkurentice, poput Miley Cyrus ili Vanesse Hudgens, ostavila daleko iza sebe! Prisjetili smo se zbog čega je zaslužila biti na prijestolju

1. Prava je dobrica: Selena se drži podalje od alkohola i opijata, a prvu je cigaretu u životu zapalila za potrebe filma 'Spring Breakers' u kojem glumi razuzdanu studenticu. 'Selena nije cura za partijanje. Ozbiljno shvaća svoj posao i karijera joj je na prvom mjestu. Pomalo je i sramežljiva, a njezinim kolegicama iz filma Vanessi Hudgens i Ashley Benson nikada dosta lude zabave', otkrio je jedan izvor što se događalo na setu tog filma.

2. Dečko joj je Justin Bieber: što god mislili o njemu, moramo priznati da su baš sladak par! Bili su prvo prijatelji, a zatim je planula ljubav. I čini se da su sve zaljubljeniji.

3. Ima veliko srce: Sel je UNICEF-ova ambasadorica dobre volje i vrlo je angažirana po pitanju pomoći najmlađima.

4. Izrasla je u ljepoticu: Selena plijeni pozornost gdje god da se pojavi, no to čini s puno stila. Nikad je nismo vidjeli u izazovnoj odjeći, a mladim curama poručuje da nije sve u izgledu – poslušajte njezinu stvar Who Says.

5. Dobra je prijateljica: Selena se godinama druži s Taylor Swift i njih dvije, usprkos prenakrcanom rasporedu, uvijek nađu vremena za druženje. Drži do prijateljstva, a u puno je intervjua naglasila kako bez podrške prijatelja ne bi bila danas gdje jest.

6. Bliska je sa svojom obitelji: posebno je povezana s mamom Mandy koja ju je rodila kad je bila tinejdžerica – imala je samo 16 godina. Kad su se njezini roditelji razveli nakon pet godina braka, kako bi pomogla majci, Sel je počela raditi pa je kao djevojčica dobila angažman u dječjem showu 'Barney & Friends'.

7. Njezina glazba odiše pozitivom: ponekad samo želimo zaboraviti na tmurnu svakodnevicu, a Selenine pjesme su sjajne za to, bez obzira volite li takav stil. Poslušajte npr. pjesmu 'Bang Bang Bang'.

8. Voli svoje fanove: Sel uvijek ističe kako bez podrške fanova ne bi bila toliko uspješna.

9. Kreativna je: njezina linija za mlade 'Dream Out Loud' veliki je hit među tinejdžericama. Sel je najbolja reklama za tu kolekciju koja je nosiva i po vrlo pristupačnim je cijenama. 'Nikad ne bih drugima preporučivala nešto što ne bih sama nosila', kazala je ova simpatična cura sa sjajnim osjećajem za modu.

10. Ta mlada djevojka je zbilja uspjela: godinama se polako uspinjala prema svome cilju i dogurala je daleko. Zasipaju je filmskim ponudama, a nije zapostavila ni glazbenu karijeru. Proglašena je i novom modnom ikonom, a dečko joj je najtraženija teen zvijezda. Po svemu sudeći, imamo novu teen kraljicu. Tko se još sjeća neke Miley?