ŠTO SE DOGAĐA?

Demi Moore šokirala mršavim izgledom

28.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Demi Moore nikad nije imala problema s viškom kilograma, no svejedno svakim novim pojavljivanjem u javnosti izgleda sve mršavije

Demi Moore početkom godine

Na premijeri filma 'Five' održanoj na Manhattanu Demi je šokirala svojom mršavom figurom. Odjevena u crnu usku haljinu s geometrijskim printom, 48-godišnja glumica izgledala je nevjerojatno mršavo, a njezine obline, po kojima je nekad bila poznata, gotovo su nestale.

Demi je nedavno priznala da je bila opsjednuta svojim izgledom. 'Bila sam ekstremno opsjednuta svojim tijelom. Izgledom sam mjerila vlastitu vrijednost. Pokušavala sam se izvući iz toga i na kraju sam uspjela. Dobar izgled mi nije donio ništa osim kratkotrajne sreće. Rješava li mršavost išta? Ne! Ironija je u tome da u trenutku kad sam odustala od želje da dominiram svojim tijelom, dobila sam tijelo kakvo sam oduvijek željela', priznala je Demi.

Glumica ne krije da stalno radi na održavanju zavidne linije te da ona i suprug Ashton Kutcher provode strogu detoksikaciju, slijedeći dijetu Master Cleanse koja uključuje konzumaciju vode, limuna, javorova sirupa i ljute papričice cayenne deset dana.

Ljubitelji ove dijete, kao što su Gwyneth Paltrow i Beyonce, tvrde da se na taj način rješavaju toksina iz tijela. Kritičari međutim, poručuju da je takva dijeta štetna za organizam i da tijelo lišava energije jer se u organizma unosi tek 600 kalorija dnevno, što je trećina preporučene količine.