U LOVU NA MLAĐE MUŠKARCE

Demi Moore šokira svojim ponašanjem

17.01.2013 u 09:38

Bionic
Reading

Čini se da je strast prema mlađim muškarcima jača od nje: prema izjavama svjedoka, Demi Moore se na odmoru u Meksiku ponašala nečuveno koketirajući i zavodeći svakog mlađeg muškarca koji joj je prišao

Iako tabloidi pišu kako hoda s bivšim dečkom Lindsay Lohan, 31-godišnjim Harryjem Mortonom, čini se da se Demi Moore lijepo provodila s još jednim mlađim muškarcem tijekom nedavnog odmora u Meksiku, piše Mail Online.

Ova serijska cougar žena (u prijevodu 'puma', žena koja voli mlađe muškarce) fotografirana je kako se provodi na plaži u društvu mladog mišićavog i tetoviranog pratioca. Pedesetogodišnja zvijezda filma 'Striptiz' izgledala je sretno i opušteno dok je izlazila iz mora pokazavši u malom bikiniju lijepo tonirano tijelo i preplanulu kožu.

Demi je posljednjih nekoliko tjedana u provela u odmaralištu Amansala Eco-Chic, gdje se bavila meditacijom i uživala u masažama, a sudeći po njezinom izgledu, godio joj je boravak u tropskom raju.

Demi je otputovala u Meksiko 23. prosinca, samo dva dana nakon što je njezin treći suprug, glumac Ashton Kutcher podnio zahtjev za razvod braka. Bio je to težak kraj godine za Demi koja je bila i u klinici za odvikavanje. Prema pisanju National Enquirera, Demi je otputovala u Meksiko prije Božića po strogom nalogu svojih kćeri Rumer Willis (24), Scout (21) i Tallulah (18) koje je duboko zabrinulo njezino stanje nakon prekida s Ashtonom.

Djevojke su joj postavile ultimatum: ili će se sabrati ili one više neće kontaktirati s njom, povjerio je obiteljski prijatelj Enquireru.

Rumer je prošle godine razbjesnila vijest da joj je majka u vezi s dvostruko mlađim toyboyem Vitom Schnabelom. No ni odmor u Meksiku nije pomogao Demi koja se, prema pisanju Enquirera, navodno ponašala nečuveno.

'Preskočila je većinu aktivnosti i činilo se da koketira sa svakim mladim muškarcem koji joj je prišao, uključujući i jednog 17-godišnjaka', pišu tabloidi.