INTIMNE FOTOGRAFIJE

Demi Moore pokazala da ipak spava s Ashtonom

03.09.2010 u 10:13

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda više se ne može kontrolirati te stalno objavljuje privatne fotografije koje otkrivaju svaki djelić njenog obiteljskog života

Demi Moore postala je prava ovisnica o Twitteru. Otkad je ta društvena mreža postala pravi fenomen, zvijezda filmova 'Charliejevi anđeli' opsesivno izvještava o privatnim dijelovima svog života, od pojedinosti o novoj dijeti do potankog opisa mamografije kojoj se podvrgla. Tako, nakon glasina da ju je mlađi suprug Ashton Kutcher prevario s putenom plavušom u jednom talijanskom restoranu, Demi ipak nije reagirala, već je isti dan na Twitteru objavila svoju fotku u bikiniju.

Četrdesetsedmogodišnja mama triju kćerki, 21-godišnje Rumer, 18-godišnje Scout i 16-godišnje Tallulah, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom, izgleda sjajno za svoje godine, ali ipak zabrinjava njena potreba za stalnom medijskom pažnjom te brojnim komentarima obožavatelja. Najvjerojatnije će uslijediti još provokativnije fotke, jer nakon slika sa suprugom u krevetu te niza crtica iz obiteljskog života, čini se da će lako prijeći još jednu granicu.