IZGUBILA KONTROLU

Demi Moore ne prestaje s cjelonoćnim partijima

10.12.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Premda je još prije nekoliko mjeseci bila hospitalizirana zbog kolapsa nakon teškog razvoda, Demi Moore zabavlja se bolje nego ikad: vijesti o njezinim noćnim provodima smjenjuju jedna drugu

Demi Moore ne spušta gas. Očevici u noćnim klubovima Miamija kažu da je stalno u akciji, partijajući do posljednjeg daha.

Samo nekoliko dana nakon što su medijski svijet obišle fotografije u kojima je snimljena kako se zabavlja i pleše s Lennyjem Kravitzom, Stacy Keibler i još jednom nepoznatom ljepoticom, Demi je nastavila sa zabavom u veselom društvu.

Informirani izvori svjedoče da je slavna glumica započela noć u FDR klubu. 'Cijeli stol se bacio na piće', tvrdi izvor, a prenosi US Weekly.

Ovo ne bi bilo ništa alarmantno da se ne zna da se glumica prije izvjesnog vremena podvrgnula rehabilitaciji, nakon kolapsa koji je uslijedio nakon traumatičnog razvoda od petnaest godina mlađeg supruga Ashtona Kutchera. 'Sjedila je okružena dvojicom muškaraca i smijala se, odlično se zabavljala', kaže izvor.

Nakon što su obišli sve prestižne klubove Miamija, glumica i njezina pratnja noć su zaključili u klubu imena Rec Room. Stigli su tamo oko četiri, naručili 'hrpu piva', no to im nije bilo dovoljno jer se u društvu pojavila i glad.

'Svi su bili užasno gladni', potvrdio je svjedok. Zato su angažirali tjelohranitelje da nabave hamburgere i pomfrit. 'Tako su sjedili u klubu dok se nisu upalila svjetla i došlo vrijeme za zatvaranje.'

Premda vraćanje noćnom životu može zvučati kao ponovno posrnuće Demi Moore, njezin prijatelj je nedavno izjavio za US Weekly kako je upravo suprotno, kako je glumica 'u odličnoj fazi i spremna da se prepusti novim stvarima.