NE BRINE SE ZA SEBE

Demi Moore kolabirala nakon konzumacije plina za smijanje

26.01.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Anoreksija i predoziranje od tableta glavni su razlog zbog čega je slomljena glumica završila u bolnici na liječenju pišu američki mediji

Demi Moore svoj je život pretvorila u kaos u kojem je prema sebi i svom tijelu imala sadistički odnos, otkrivaju prijatelji slavne glumice koji su odahnuli nakon što j ona napokon potražila liječničku pomoć.

Predoziranje tabletama, alkoholom i anoreksija glavni su razlog njezine hospitalizacije. Okidač je bio plin za smijanje od kojeg se, nakon što ga je konzumirala, počela gušiti i gubiti svijest. Sve je ukazivalo na epileptični napadaj.

Tablete kojih se nije htjela odreći, a koje su najvjerojatnije održavale mršavom i mladolikom, imale su utjecaja prilikom njenog bračnog kraha. Naime, Ashton je htio da se Demi pobrine za svoje zdravlje i prestane uzimate razne preparate koji štete njenom zdravlju, no ona za to nije htjela ni čuti.

Problemi za Demi su počeli daleko prije rastave sa 15 godina mlađim Ashtonom. Glumica nije spavala, nije jela i propadala je pred očima svoje obitelji.

Tjedan dana prije nego je završila u bolnici Demi je partijala do jutra sa svojom najstarijom kćeri. Viđena je kako pleše na stolu u jednom holivudskom baru s troje muškaraca.

Raskalašeno ponašanje na zabavama nisu nepoznanica za Demi. Ashton je nerijetko bio posramljen ponašanjem svoje supruge na glamuroznim veselicama kod njihovih prijatelja gdje bi ona redovito završila na stolu.

People Magazine objavio je naime, priču kako je Demi kolabirala nakon ludog noćnog provoda sa 23-godišnjom kćeri.