POLAGANI OPORAVAK

Demi Moore još će neko vrijeme provesti na rehabilitaciji

23.02.2012 u 07:38

Bionic
Reading

Nakon što je prije mjesec dana u dramatičnim okolnostima otpremljena u bolnicu, prijatelji tvrde da se Demi Moore oporavlja dobro, premda ne očekuju skori izlazak

Demi Moore se dobro oporavlja u rehabilitacijskoj klinici, priopćeno je, u kojoj je završila zbog 'poremećaja u prehrani i problema ovisnosti'. 'Demi je dobro', izjavio je izvor iz njezine blizine za RadarOnline. 'Bila je blizu da padne na dno, ali stvari idu nabolje.'

Moore je prošlog mjeseca kolabirala, pa je zatim otpremljena u bolnicu. Bilo je to 23. siječnja, kada je u njezinoj kući bilo nekoliko prijatelja, koji su potvrdili da je glumica prije kolapsa 'nešto popušila'. Međutim, čini se da je rehabilitacijski tretman donio pozitivne pomake.

'Demi optimistično gleda u budućnost i ljudi oko nje slažu se da je ozbiljno pristupila tretmanu, pa neće biti novih slučajeva poput onoga u siječnju', prenosi neimenovani izvor.

Cijeli slučaj dogodio se nedugo poslije neugodnog kraja veze s glumcem Ashtonom Kutcherom, nakon što je on uhvaćen u preljubu sa starletom na samu šestu godišnjicu njihova braka.

'Ona je svjesna da je bila u velikoj opasnosti i ne želi da se to ponovi, pogotovo ne pred očima njezine kćerke', komentira njoj bliska osoba, aludirajući na činjenicu da je kći Rumer, jedno od troje njezine djece, prisustvovala njezinu kolapsu. Ipak, unatoč dobrom napretku, ne očekuje se da će uskoro van, jer 'pred njom je još puno posla'.
Njezina najstarija kći iz braka s Bruceom Willisom Rumer (23) nedavno je stala u obranu majke.

'Naravno da mi je sve ovo veliki teret, no moja je majka na putu oporavka. To je polagan proces, ali svi vjerujemo u nju', izjavila je za njemačke medije prilikom nedavnog boravka u Münchenu.

Navodno su upravo bivši suprug Bruce Willis i troje djece poticali 49-godišnju glumicu da potraži profesionalnu pomoć.