EVA HERZIGOVA

Dekolte u prvom planu: Zanosna Čehinja plijenila pozornost na glamuroznoj zabavi

28.11.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme rijetko viđa na svečanim događanjima, jedan od najuspješnijih supermodela 90-ih, češka ljepotica Eva Herzigova, tradicionalno plijeni pažnju svojim zanosnim izgledom i besprijekornim modnim izdanjima

Slavna češka manekenka postala je glavna zvijezda glamurozne zabave u organizaciji luskuznog švicarskog brenda satova i nakita Chopard.

Na spomenutu zabavu, održanu u londonskom klubu Annabel's Private Members, slavna 46- godišnja Čehinja pristigla je u zavodljivom baršunastom izdanju s posebnim naglaskom na dekolteu i dramatičnim puf rukavima koji slove za veliki sezonski trend.

  • +2
Eva Herzigova Izvor: Profimedia / Autor: Old Boy’s Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz pripijeni top Eva je nosila odgovarajuće hlače, a cjelokupno izdanje začinila je klasičnim crnim salonkama uz sjajnu torbicu od zmijske kože i efektan nakit u znaku upečatljivih, cvjetnih naušnica kojima je oplemenila blago valovitu frizuru.

Nakon dvogodišnjeg braka s bubnjarem Bon Jovija Ticom Torresom, koji je okončala 1998. godine, Eva Herzigova uspjela se skrasiti s talijanskim multimilijunašem Gregoriom Marsiajem s kojim ima troje sinova – 12-godišnjeg Georgea, 8-godišnjeg Philipea i 6- godišnjeg Edwarda.

U ožujku ove godine Eva je otkrila kako se s Gregoriom 2017. godine zaručila nakon 16 godina veze, a do danas ju nisu okrunili brakom.