IMA NOVU DJEVOJKU

David Arquette zauvijek ostavio Courtney Cox

30.09.2011 u 11:18

Bionic
Reading

Glumac je napokon prebolio bivšu suprugu Courteney Cox, a o svojoj novoj odabranici kaže da je predivna te da se uz nju se osjeća odlično

Nakon teškog životnog razdoblja u kojem se borio s alkoholizmom i razveo od glumice Courteney Cox, američki glumac David Arquette opet ima razloga za zadovoljstvo.

Djevojka koja je najviše zaslužna za osmijeh na licu 40-godišnjeg glumca jest novinarka i reporterka Christine McLarty s kojom je David prošlog tjedna viđen u Los Angelesu.

'Predivna je. Nisam muškarac koji bira različite djevojke, uvijek se zaljubim u onu uz koju se dobro osjećam', otkrio je Arquette svom prijatelju, radijskom voditelju Howardu Sternu.

Nova Davidova ljubav Christina McLarty bila je prošle godine udana manje do dva mjeseca za glumca i producenta Joea Francisa, a s Arquettom je prvi put viđena ovog ljeta u srpnju.

Čini se da je s novom ljubavi David napokon krenuo dalje i prebrodio rastavu s Courteney Cox s kojom ima kćer Coco. Glumac trenutačno nastupa u šouu 'Dance with the Stars' u kojem ga iz publike svakog ponedjeljka vjerno bodre kći i bivša supruga.