VOLI JE SVIM SRCEM

David Arquette javno zatražio oprost od Courteney Cox

26.02.2011 u 16:15

Bionic
Reading

Nakon niza preljuba i sklonosti porocima, David Arquette želi se pomiriti sa suprugom Courteney Cox, ali svjestan je toga da odluka nije samo na njemu

'Žao mi je zbog svega i samo želim da bude sretna. Ne znam jesam li u svojem najboljem izdanju čovjek koji je usrećuje i kojega želi za svog partnera. Ne znam ni to može li se naš brak spasiti, no žarko to želim!', izjavio je Arquette nakon izlaska s rehabilitacije u centru za odvikavanje od ovisnosti. Roditelji šestogodišnje kćeri Coco razdvojili su se prošle jeseni.

'Rekla je da mi ne želi više glumiti majku. Dotukla me. Nisam bio ni ravnodušan prema napisima da ima novog dečka. Sve je to ispala laž, ali bio sam ljut na nju', kazao je.

'Courteney je moj najbolji prijatelj, volim je svim srcem. Bez obzira na to što odlučila, ona će uvijek predstavljati moj cijeli život', zavapio je glumac koji je zvijezdu 'Prijatelja' upoznao na snimanju filma 'Vrisak'. Vjenčali su se 1999. Od Silvestrova Arquette živi sam u Los Angelesu gdje je, ističe, posvećen jogi i meditiranju.