PRAVO MJESTO ZA VAS

Dašak čarolije pronaći ćete u Muzeju iluzija

07.12.2015 u 14:02

Bionic
Reading

Tražite li u ovo blagdansko vrijeme dašak čarolije, magije ili pak iluzije, Ilica 72 pravo je mjesto za Vas. U samom zagrebačkom centru nalazi se Muzej Iluzija, koji ako već niste, svakako posjetite.

Sedamdesetak eksponata dio su svjetske iluzijske baštine, a dodatne atrakcije poput holograma koji se pretvaraju u trodimenzionalne oblike ili posebnih soba Vaš će posjet učiniti drugačijom od drugih.

Iako je znanost odgovorna za sve iluzije, prosinac smo odlučili posvetiti isključivo čaroliji, mašti i iluziji.

U blagdansko doba za najmlađe posjetitelje osigurali smo dolazak najtraženije osobe u gradu.

Djed Božićnjak poslušat će Vaše želje i darivati vas i naposljetku posjet ovjekovječiti fotografijom za pamćenje. Ne zateknete li ga u muzeju, ne brinite. Pronaći ćete ga već par metara dalje, u Tomićevoj ulici.

Od 28. studenoga posjetite kućicu Iluzija na zagrebačkom Fuliranju.

Zabavite se slaganjem brojnih drvenih igračaka iz koncepta Dillema didaktičkih igara prikladnih svim uzrastima, a one najzanimljivije darujte kao božićni poklon svojim najmilijima. Odlično funkcioniraju i kao poslovni poklon jer potiču na razmišljanje, donošenje odluka te različite pristupe problemima.

Na trenutak pustite sva znanstvena objašnjenja i dopustite si mogućnost da vidite i osjetite samo maštu, čaroliju i naravno, iluziju… mi ćemo vam rado u tome pomoći.