LANAC MUZEJA

Obitelj Kardashian West pohvalila se posjetom Muzeju iluzija

05.10.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon Tjedna mode u Milanu, djeca bivšeg para Kardashian West posjetila su gradski Muzej iluzija, a Kim je fotografije objavila na svom Instagram profilu

Nakon tjedna ispunjenog brojnim modnim revijama, djeca bivšeg para u svoj gusti raspored uvrstila su i Muzej iluzija u Milanu. Da su u razgledu grada uistinu uživali, dokazuju fotografije koje je Kim Kardashian objavila na svom Instagramu. Izgleda da se djeci, među brojnim zanimljivim eksponatima, posebno svidio kaleidoskop pa su se više puta s njim fotografirali.

Muzej iluzija je hrvatska ideja koja je u par godina postala globalno prepoznat projekt. Fascinantna je činjenica da je u sedam godina poslovanja postao je najveći lanac privatnih muzeja u svijetu, koji broji 37 lokacija u 25 država diljem svijeta, na čak četiri kontinenta.

Da je muzej zanimljiv i ostalim zvijezdama, potvrđuje činjenica da su mnogi već objavili fotografije iz muzeja koji ih je zabavio i fascinirao. Novak Đoković u listopadu 2020. godine posjetio je beogradski Muzej iluzija s obitelji, David Harbour i Bruce Willis onaj u New Yorku, glumica Megan Fox onaj u grčkom Thessalonikiju, a zagrebački muzej je posjetio Samuel L. Jackson 2019. godine u pauzi snimanja filmskog hita 'The Hitman's Wife's Bodyguard'.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA