JEDVA ČEKA MAJČINSTVO

Danijela Martinović: Možda zaprosim Petra Grašu

13.01.2010 u 10:36

Bionic
Reading

Pjevačica je otkrila da bi jednog dana mogla zaprositi Petra Grašu, a kaže da jedva čeka majčinstvo, no smatra da joj biološki sat kasni i trenutno uživa u karijeri

Glazbenicu Danijelu Martinović obožavatelji često iznenade neobičnim gestama. Tako ju je početkom godine na koncertu u Skoplju jedan obožavatelj i zaprosio, a možda i ona uskoro zaprosi svog dugogodišnjeg dečka.

'To je bilo više simbolično. Taj je obožavatelj izašao iz gomile i ja sam, kako bih ga poljubila, legla na pozornicu. No nije to bilo tako ozbiljno

da bih mogla spakirati kovčege, ostaviti sve i preseliti se u Makedoniju. U posljednjih godinu dana preko e-maila sam dobila nekoliko bračnih ponuda', priznala je Danijela te dodala da njezin dečko Petar Grašo na svaku takvu ponudu reagira duhovito, baš kao pravi muškarac.

'Mogla bih ga zaprositi. Šašava sam. Ne patim od forme u smislu da netko mora kleknuti i pitati me. Puno sam stvari u životu radila po svom i ne bi mi ni to bio problem', rekla je 38- godišnjakinja.

'Ne pričamo unaprijed kakvo bismo vjenčanje voljeli imati jer smo osobe od trenutka. Kako ustanemo taj dan, takva će nam biti i svadba', izjavila je pjevačica koja smatra da je majčinstvo jedna od najvažnijih uloga u životu za žene.

'Ne znam bih li se trebala odreći karijere. Moj biološki sat definitivno kasni, ali jedva čekam da mi se majčinstvo dogodi', zaključila je Martinović za Story.

Odnose sa Slovenijom mogla bi popraviti upravo ona jer su joj organizatori koncerta u Murskoj Soboti rekli da su napravili poštanske marke s njezinim likom.