12. lipnja od 18 – 22 h

Dan otvorenih vrata u Poliklinici Milojević

07.06.2023 u 10:46

Bionic
Reading

Ne propustite upoznati se sa svjetskim novitetima estetske medicine i iskoristite brojne pogodnosti

Poliklinika Milojević, predvodnik je regionalnih trendova u estetskoj medicini, a u stopu prati one svjetske. Gotovo svakog tjedna ponuda se nadopunjuje kako novim uređajima za izvođenje neinvazivnih tretmana za uljepšavanje lica i tijela, tako i uslugama i paletom vrhunskih proizvoda za održavanje ljepote izvana, ali i iznutra.

Svakako je važno napomenuti da se najviši standardi kojima se Poliklinika Milojević može pohvaliti postižu i konstantnom edukacijom. Stručno usavršavanje, kako osoblja Poliklinike tako i samog dr. Milojevića je imperativ, a vrši se na najvećim svjetskim kongresima kao što su pariški IMCAS ili AMWC u Monte Carlu... Edukacije osoblja također se i to gotovo svakog tjedna održavaju u sklopu Poliklinike. U prilog tome govori i činjenica da je Poliklinika Milojević organizator najvećeg regionalnog kongresa estetske medicine TAMC, na koji svake godine dolazi svjetska elita estetske medicine, a koji ove jeseni broji svoje šesto izdanje i to u Rovinju od 5. – 7. listopada.

U Poliklinici Milojević od nedavno je po prvi put u regiji dostupan svjetski hit tretman uređajem koji je recentno predstavljen na svim važnim kongresima estetske medicine, fantastični Emface kojeg nazivaju i nekirurški facelifting, a koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Proizašao je iz tretmana EmSculpt Neo, koji je također dio bogate ponude Poliklinike Milojević, a kombinacijom ova dva uređaja postižu se gotovo pa nevjerojatni rezultati u transformiranju lica i tijela.

Prvih pet posjetiteljica koje se na recepciji predbilježe dobit će jedinstvenu priliku odraditi kompletan tretman uređajem EmFace, koji svoje rezultate pokazuje već nakon jednog tretmana.

Isto tako, moći ćete se upoznati sa svim prednostima uređaja Morpheus8, ostvarenja svih želja muškaraca i žena koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo i općenito – najbolju verziju sebe, ali bez odlaska u operacijsku salu, a u svijetu je trenutno ultimativni hit. Tu je i Ultherapy, svjetski priznata tehnologija koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu, a koja je od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznata je kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože.

Svi će posjetitelji Dana otvorenih vrata dobiti poklon bon Poliklinike Milojević, te ostvariti popust od 15% na tretman po izboru. Također ćete dobiti priliku saznati više o stanju kože svog lica uz vrhunski dijagnostički uređaj Visia, ali i na mini tretmanu isprobati neke od proizvoda za najboljih dermokozmetičkih brendova na svijetu: 111skin, Augustinus Bader i ZO Obagi, a predstavit će se i najnovija linija kozmetičkih proizvoda dr. Sabrine Shai namijenjena okoloočnom području.

Za kreiranje dobre atmosfere pobrinut će se koktel majstor Denis Vlahovac (Cocktail Empire) pripremajući osvježavajuće matcha koktele (Materia), a čeka vas i jedno glazbeno iznenađenje.

Kako bi se sve navedeno moglo predstaviti klijentima i zaljubljenicima u estetiku, ali i zahvaljujući izvrsnim prošlogodišnjim reakcijama, Poliklinika Milojević po drugi put organizira Dan otvorenih vrata i to u ponedjeljak, 12. lipnja od 18 – 22 sata.

Teško nam je i zamisliti ljepše mjesto za predstaviti sve novitete i neobavezno se podružiti uz čašu pjenušca i pokoji fini zalogajčić, od višestruko nagrađivanog prostora Poliklinike Milojević, pa vam se svima veselimo upravo tamo gdje ljepota stanuje.

Krenimo spremni u novi radni tjedan, ali i novo toplo ljeto kroz otvorena vrata Poliklinike Milojević.