NA PREMIJERI FILMA

Dakota Johnson briljirala u haljini koja osvaja efektnim detaljem na leđima

14.06.2022 u 10:33

Bionic
Reading

U sklopu novog izdanja filmskog festivala Tribeca u New Yorku održana je svečana premijera nove komedije ‘Cha Cha Real Smooth’ s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi

Američka glumica, koja se proslavila ulogom u filmskom serijalu ‘Pedeset nijansi’ , redovito privlači pozornost svojim svečanim izdanjima - što je i ovoga puta bio slučaj.

Iako za hod crvenim tepihom najčešće odabire kreacije dizajnera Alessandra Michelea na čelu modne kuće Gucci, ovoga puta iznenadila je pojavom u kreaciji brenda koji se na modnoj sceni nalazi od 2014. godine.

  • +5
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za svečanu premijeru svog novog filma, 32- godišnja glumica angažirala je poznatu stilisticu Kate Young sugeriravši joj nošenje efektne sako-haljine s potpisom njujorškog ‘it’ brenda Area.

Naizgled jednostavna kreacija bijele boje posebno se isticiala efektnim detaljem na leđima u znaku lanaca s cirkonima, a koji su imitirali izgled kralježnice.

Blještavi detalj na leđima Dakota je uspjela naglasiti odabirom salonki s vrhom presvučenim cirkonima - djelo slavnog dizajnera Jimmyja Chooa.