ZVIJEZDA U NEW YORKU

Ukrala je svu pozornost: Jennifer Lopez u izazovnoj haljini malo toga je ostavila mašti

09.06.2022 u 10:35

Bionic
Reading

Na Netflix uskoro stiže dokumentarac čija je glavna zvijezda latino diva, a na njegovoj svečanoj premijeri u New Yorku nikoga nije ostavila ravnodušnim

Halftime’ novi je dokumentarni film koji prati karijeru danas 52- godišnje Jennifer Lopez, s velikim fokusom na njezin spektakularni nastup u poluvremenu Super Bowla 2020. godine.

Spomenuti dokumentarac sinoć je premijerno prikazan u sklopu novog izdanja filmskog festivala Tribeca u New Yorku, a tim povodom Lopez je, u modnom smislu, jasno dala do znanja tko je glavna zvijezda večeri.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia

U odsustvu zaručnika Bena Afflecka, koji u Los Angelesu radi na Amazonovom filmu o brendu Nike, latino diva crvenim tepihom prošetala je u izazovnoj, crnoj haljini od baršuna i tila kojom je posebno istaknula obline.

Riječ je o haljini s potpisom američkog dizajnera Toma Forda predstavljenoj u kolekciji za sezonu jesen/zima 2022. godine, a kao i obično Lopez je i za ovu prigodu angažirala dobro poznate modne i beauty profesionalce s kojim surađuje dugi niz godina.

Stilist Rob Zangardi i stilistica Mariel Haenn zaslužni su za njezin odabir Fordove izazovne haljine uz viseće, dijamantne naušnice dizajnerice Lorraine Schwartz, a koje je jedino uspio zasjeniti skupocjeni zaručnički prsten.

Frizura polurepa, make-up u brončanim tonovima i crni komadi poput sandala s blještavom platforma petom, latino divi pomogli su u naglašavanju izazovnog izdanja koje je uslijedilo nakon što je ulicama New Yorka ranije tog dana prodefilirala u nekoliko podjednako upečatljvih stajlinga.