NAVUKLA BIJES FANOVA

Kim Kardashian oštetila je kultnu haljinu Marilyn Monroe, a ove fotografije to i dokazuju

13.06.2022 u 22:52

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje Met Gale u New Yorku ostati će upamćeno po izdanju reality zvijezde Kim Kardashian u kultnoj haljini najpoznatije holivudske plavuše

Haljina koju je Marilyn Monroe nosila 1962. godine Kim je posuđena za potrebe Met Gale, a kako bi se približila proporcijama najpoznatije holivudske plavuše podvrgla se strogom režimu prehranu i pritom izgubila sedam kilograma.

Nakon što je prošetala stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan u originalnoj haljini, Kim je potom odjenula njezinu repliku jer se u originalnoj verziji nije mogla slobodno kretati, a sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, reality zvijezda uspjela je oštetiti ‘najskuplju haljinu na svijetu’.

Usporedne fotografije ove kultne haljine, navodno prije i nakon što ju je reality zvijezda odjenula za Met Galu, pokazuju jasne znakove oštećenja u pogledu rastegnute tkanine i kristala koji nedostaju, posebice oko dijela s patentnim zatvaračem.

Bob Mackie, autor originalne skice za haljinu Marilyn Monroe koju je nosila dok je izvodila legendarnu čestitku za Johna Fitzgeralda Kennedyja: 'Sretan rođendan, gospodine Predsjedniče', nije bio nimalo zadovoljan što je spomenutu kreaciju na Met Gali nosila Kim Kardashian.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kardashian su senzacionalnu haljinu u nude boji posudili službenici muzejskog lanca Ripley's Believe It or Not!, gdje je 60-godišnja haljina pohranjena u okruženju s kontroliranom temperaturom otkako je kupljena za rekordnih 5 milijuna dolara 2016. godine.