OPISALI IDEALNO

Da se muškarce pita, ovoliko bi se seksali svaki dan

17.03.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Ako ih pitate kako izgleda njihov idealan dan, muškarci će reći kako bi više od četiri sata proveli u krevetu s partnericom, a radili tek tri i pol sata dnevno

Nova studija pokazala je kako su muškarci opisali svoj idealan dan - četiri sata i 19 minuta vodili bi ljubav, tri sata i 36 minuta bili bi na poslu, a tri sata i 22 minute odvojili za prijatelje i obitelj.

Paul O'Connor, iz tvrtke Unilever koja je radila studiju, ističe za Daily Mail da današnji način života stvara pritisak kod mladih muškaraca koji bi u dnevni raspored trebali utrpati što više aktivnosti i obaveza.

No kada bi birali, dva sata i 38 minuta potrošili bi na objedovanje, a za higijenu i uljepšavanje dovoljno im je točno 29 minuta. Sasvim očekivano, preostalo vrijeme potrošili bi na spavanje.

Oko 64 posto ispitanika priznalo je da za vrijeme odlaska na toalet koristi omiljene gadgete, a 26 posto za vrijeme intimnih trenutaka s partnericom razmišlja o budućim obavezama.

Istraživanje je također pokazalo da 51 posto muškaraca do 34 godine brine oko toga propušta li što u životu ako nema isplanirano vrijeme. U tom je smislu četvrtina ispitanika otkrila da stalno pokušava pronaći nove hobije i ideje za kvalitetnije utrošeno vrijeme.

Čak je 70 posto muškaraca izjavilo da je spremno smanjiti broj prijatelja ako bi imali više vremena za druge aktivnosti tijekom dana.