BIPA FASHION.HR

Cvjetni uzorak, čipka i vez isprepleteni u modnoj priči Elfsa

18.03.2015 u 14:02

  • +56

Bipa fashion.hr 1.dan Elfs

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo/RED

Bionic
Reading

Gledalište u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma bilo je premaleno za sve one koji su željeli vidjeti reviju modnog dvojca ELFS pod sponzorstvom brenda Perwoll kojom je započelo još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a

Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave s glazbenim temama iz svima poznatih i omiljenih sapunica, samo su dio atmosfere koja je obilježila prvi dan najatraktivnijeg modnog događaja u regiji. Među vjernim obožavateljima ovog popularnog modnog dvojca našle su se brojne poznate osobe u prvom redu: Maja Šuput, Lejla Filipović, Anica Kovač, Andrea Šušnjara, Anita Dujić Veljača, Petra Kurtela, Renata Sopek, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Antonija Šola, Ivana Delač Đolo, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Mehun i mnogi drugi.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza brenda Elfs, predstavili su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način. Od boja prevladavaju bež, prljavoroza i boja pudera, a teksture su raskošne, često u sukobu od djevičanski nevinog do vamp ženstvenog. Za make-up manekenki na reviji zaslužan je LOOK by Bipa, a za frizure tim Kevin Murphy pod vodstvom Katice Topčić.

Inače, tijekom ovog proljeća Perwoll će razveseliti svoje kupce i nagraditi ih T-shirtom za koju su print dizajnirali Elfsi i koja je ekskluzivno predstavljena na BIPA FASHION.HR-u. Odlična atmosfera nakon revije nastavila se slavljem uz King karaoke i sjajnu zabavu koja je potrajala dugo u noć u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.