ZA ŽENSTVENE STAJLINGE

Čizme bezvremenskog dizajna su apsolutni hit, a ovaj model krasi očaravajući detalj

25.10.2023 u 09:01

  • +6

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Premda su i dalje na vrhu popularnosti bajkerske čizme, kaubojke, vječite martensice ili robusni modeli chelsea, oko jednog upečatljivog modela, koji jamči poglede, u posljednje vrijeme vlada veliki hype

Premda su unazad nekoliko sezona čizme visine do koljena izgubile bitku s gležnjačama, situacija na modnoj sceni se promijenila.

Slavne ljepotice, poput Emily Ratajkowski, Kendall Jenner i Irine Shayk, rado nose ženstvene čizme duljine do koljena na petu, a ovakve ćemo modele itekako viđati na gradskim ulicama i profilima poznatih influencerica na Instagramu u mjesecima pred nama.

Riječ je o modnom klasiku koji neće nikad izaći iz mode, a najbolje se sljubljuje s haljinama ili suknjama.

Taj trend je oduševljeno prihvatila i glumica Naomi Watts, poznata po svojim sjajno osmišljenim modnim kombinacijama. Plavokosa ljepotica za svoj je look prilikom gostovanja u emisiji 'Today' u New Yorku dobila bezbrojne komplimente jer se radi o minimalističkom stajlingu koji bi odobrile mnoge ljubiteljice poslovne elegancije.

Crni sako s jedva vidljivim prugama belgijskog modnog čarobnjaka Driesa Van Notena spojila je s predivnom bijelom haljinom od mekog pletiva s velikim rasporkom.

Ovaj fantastičan look idealan za jesen, tako jednostavan, a efektan, Naomi je s puno stila zaokružila statement čizmama koje mame poglede.

Sofisticiran stajling nadahnut estetikom omiljenog tihog luksuza začinila je Fendijem visokim crnim čizmama do koljena s cool detaljem - zlatnom petom - te tako kreirala izgled za koji je zaslužila samo pohvale. Chic modnu kombinaciju zaokružila je elegantnom bob frizurom i sunčanim naočalama s potpisom Fendija.