LASKAVO IZDANJE

Stvara iluziju vitkije figure: Vrući trend sezone osvojio je i chic Francuskinju

24.10.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Nikada ne možemo dovoljno prodati okomite pruge. Poznate po svojoj sposobnosti izduživanja siluete, danas krase ključne komade iz aktualnih kolekcija. Počevši od hlača, pencil suknji, a zatim i odijela, što je demonstrirala ova chic Francuskinja

Kada nas ogledalo iznevjeri, isplati se osloniti na optički efekt koji pružaju okomite prugice. Navedeno je ovih dana dokazala zvijezda serije 'Emily u Parizu', 60- godišnja glumica Philippine Leroy-Beaulieu.

Ova chic Francuskunja, koja u Netflixovoj seriji tumači lik marketinške guruice Sylvie Grateau, zna kako privući pozornost na crvenom tepihu izgledom dostojnim svog lika. Ona vlada najsuvremenijim trendovima koji joj osiguravaju besprijekoran izgled na svakom njenom pojavljivanju, o čemu dovoljno svjedoči njezino izdanje na svečanoj ceremoniji otvaranja festivala Lumière u francuskom Lyonu.

  • +2
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Sandrine THESILLAT / imago stock&people / Profimedia

Crno odijelo s bijelim okomitim prugama Ralpha Laurena, za koje se odlučila, savršeno kombinira američku ležernost i francuski chic. Ovaj 'nehrđajući čelik' s muškim/ženstvenim šarmom sigurna je vrijednost koja nikada nije dosadila od njegovog predstavljanja na modnoj pisti 1966. godine. Te je godine čuveni francuski dizajner Yves Saint Laurent napravio revoluciju u modi, omogućujući ženama prisvajanje smokinga koji su do tada bila rezervirani za muškarce.

Komplet koji se sastoji od dugog sakoa, ravnih hlača i bijele košulje od organdija s vremenom je postao sastavnim dijelom njihove garderobe, a iz sezone u sezonu njihovom dizajnu posvećuju se veliki dizajnerski brendovi i dizajneri.

Odijelo nam daje samouvjeren izgled bez previše truda, a kada je ukrašeno (samo) okomitim prugama, njegovom nositelju daje vitak izgled, ispunjavajući sve modne zahtjeve, kao što potvrđuje izdanje zvijezde serije 'Emily u Parizu'.

  • +12
Jakne i kaputi s pinstripes uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo