POPUSTI DO 15.000 KUNA

Citroen akciju 'Reciklirajte i profitirajte' produljio do kraja ožujka

13.03.2014 u 09:36

Bionic
Reading

Zbog velikog interesa kupaca, CITROËN je odlučio produljiti prodajnu akciju Reciklirajte i profitirajte do kraja ožujka. U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4

Kupac jednog od navedenih modela marke CITROËN, može tvrtki CITROËN ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo za koje će mu CITROËN odobriti popust na novom vozilu u iznosu do 15.000 kn, ovisno o kojem se modelu radi.

Cilj je prodajne akcije CITROËN Reciklirajte i profitirajte ukloniti s hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima. Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovu vlasništvu najmanje tri mjeseca. Vozila se otkupljuju kod svih ovlaštenih distributera novih vozila CITROËN u Hrvatskoj.

Budući da star i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu, ovom akcijom CITROËN HRVATSKA utjecat će na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša, obzirom na činjenicu da nova vozila CITROËN imaju iznimno nisku emisiju CO2.