OVOG PUTA U BIJELOJ KUĆI

Čime je to Sofia ponovno plijenila poglede?

30.04.2013 u 14:21

  • +12

Ljepotice zasjale na prijemu u Bijeloj kući

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Godišnjoj večeri dopisnika u Bijeloj kući prisustvovale su i poznate zvijezde poput Hayden Panettiere, Sofije Vergare, Katy Perry i Irine Shayk, a poznate ljepotice potrudile su se tu večer zablistati više nego ikada prije

Odjevene u glamurozne i elegantne haljine, poznate ljepotice unijele su dašak holivudskog glamura u Bijelu kuću povodom godišnje večeri dopisnika. I dok se velik broj slavnih ljepotica, poput Olivije Munn, Sharon Stone i Patricije Arquette, odlučio za tamne i zagasite nijanse haljina, drugi dio ljepotica zabljesnuo je u veselim pastelnim bojama.

Tako je Hayden Panettiere mamila poglede u nježnoj žutoj haljini, Katy Perry u zelenoj, Carol Alt i Chrissy Teigen u zagasito sivim, a Claire Daines u nježnoj plavoj. No bez obzira na boju, sve dame su pomno pripazile na decentnost pa su se tako sve odlučile za duge balske haljine primjereno naglašenih dekoltea.

No izdvajala se glumica Sofia Vergara, čije obline rijetko kome nisu zapele za oko. Odjevena u dugu plavu haljinu koja joj je savršeno pratila liniju tijela, Sofia je istaknula sve svoje draži, a maštu je golicala malim prorezom ispod grudiju - iako nije ništa otkrivao, bio je sasvim dovoljan da mami poglede.

Uz plavu haljinu dizajnerskog potpisa Herve L. Leroux, Sofia je kombinirala velike ružičaste naušnice, narukvicu i poveći prsten s potpisom Lorraine Schwartz. Nakit u bojama bombona koji je nosila u Bijeloj kući stoji čak milijun dolara.