DAME U ŠLJOKICAMA

Čiji vas je božićni imidž najviše oduševio?

21.12.2012 u 19:15

Bionic
Reading

Zvijezde Hit Recordsa tradicionalno su nam priredile najbolji uvod u Božić i blagdane, a dame s estrade većinom su se ukrasile šljokicama

Petu godinu zaredom prepuni Dom sportova sinoć je pjevao i plesao s najvećim glazbenim imenima domaće i regionalne glazbene scene. Oduševljeni fanovi cijeli su koncert proveli na nogama, od uvodnih taktova nadolazećih zvijezda Roberta Čoline, Frane Pehara, Mark Marku i Nine Martine Korbar preko najvećih zvijezda Jelene Rozge, Jole, Magazina, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Kaliopi, Baruna, Alke Vuice i Tamburaša do Maje Šuput, Lea, Sandija Cenova. Jedno od glazbenih iznenađenje svakako je i povratak jednog od najboljih ženskih vokala Vesne Pisarović pred zagrebačku publiku. Nije izostao ni humanitarni karakter cijelog spektakla. Zvijezde Hit Recordsa ponovno su pokazale veliko srce i udružile snage. Ovoga puta pomagale su djeci iz Dječjeg doma u Nazorovoj.

Dame su posebnu pažnju posvetile garderobi. Tako su Neda Ukraden, Andrea Šušnjara, Alka Vuica, Vesna Pisarović zablistale u šljokičastim haljinama, a Jelena Rozga je udarila kontru te obukla kožne hlače s kratkom jaknom.

Tko je po vama imao najviše ukusa?