KRISTEN STEWART:

'Cijeli svijet mi se srušio kad sam imala 11'

16.10.2014 u 19:42

Bionic
Reading

Glumica tvrdi da je oduvijek željela raditi iza kulisa u Hollywoodu, kao i njeni roditelji, koji su bili marljivi članovi filmskih ekipa. Budući da je bila premala za zahtjevnije poslove, krenula je na glumačke audicije

Kristen Stewart otkrila je da joj je san iz djetinjstva srušen kad je imala 11 godina.

'Sanjala sam o tome kako dolazim kući sa zanimljivima anegdotama sa slaganja scena za snimanje, ukradenim tanjurima hrane sa seta i izgledom koji bi upućivao na to da sam upravo prošla kroz totalni kaos. Mislila sam da je posao mojih roditelja divan, san snova', objašnjava glumica koja je ubrzo shvatila da nije dovoljno velika za obavljanje fizičkih poslova poput njene starije braće.

'Tako mi je gluma ostala kao jedina opcija. Problem je bio jedino – naći posao. Imala sam osam godina i nisam voljela 'glumatati'', kazala je Kristen koja je prvu ulogu ostvarila u filmu 'The Safety of Objects' 2001, godinu dana nakon što se počela prijavljivati na audicije.

Iako je na početku bila slomljena zbog gubitka iluzije, na kraju je završila, kaže, realizirajući najluđe snove i glumeći u velikim filmskim hitovima.