LICA KOJA VOLIMO

Čije je lice najtraženije kod plastičnih korekcija?

18.11.2013 u 08:59

Bionic
Reading

Sve što želimo za Božić je izgledati kao Kate Middleton: nježni nosić vojvotkinje od Cambridgea na vrhu je ovogodišnjeg popisa najtraženijih dijelova lica u klinikama za plastičnu kirurgiju. Muškarci bi pak bradu poput Roberta Pattinsona i obraze Ashtona Kutchera

Ne zavide joj Britanke samo zato što je pronašla princa, udala se za njega i rodila bebu, nego je i njezina prirodna ljepota dodatna stvar na kojoj treba zavidjeti Kate. Brojke otkrivaju kako se u proteklih godinu

dana utrostručio broj zahtjeva kod plastičnih kirurga da izgledaju kao Kate Middleton, piše Mail Online.

No vojvotkinja nije jedina slavna osoba zbog koje su spremni otići pod nož kako bi izgledali slično. Obrazi Cheryl Cole, brada Myleene Klass, oblik očiju Rosie Huntington-Whitley te napućene usne Nicole Scherzinger također su vrlo traženi dijelovi tijela u Britanki.


No nisu samo žene te koje inspiraciju traže kod crta lica slavnih osoba. Na vrhu muških želja su čeljust poput Roberta Pattinsona, obrazi Ashtona Kutchera te oblik očiju Zaca Effrona.
Nadajući se da će tako postati privlačniji, muškarci također žele usne Ryana Goslinga i nos notornog ženskara Judea Lawa.

Popis je objavila britanska Transform Cosmetic Surgery Group koja nudi zahvate plastične kirurgije poput povećanja grudi, zatezanja lica, botoksa i liposukcije. U praksi su primijetili sve veći broj zahtjeva pacijenata da operacijom oponašaju dijelove tijela slavnih osoba. 'Ljudi sve više odabiru zvijezde koje su sofisticirane i prirodno lijepe', izjavio je glasnogovornik tvrtke.