ŠOKANTNA IZJAVA

Chris Brown: Jay-Z je uboo čovjeka nožem i prodavao drogu

23.09.2013 u 20:57

Bionic
Reading

Pjevač i bivši Rihannin dečko Chris Brown pozirao je za naslovnicu magazina Jet, a u intervjuu se potrudio osvjetlati svoj obraz ističući u intervjuu kako ga javnost zbog nedjela previše osuđuje te je dao šokantnu izjavu na račun Jay-Z-ja

'Jay-Z je uboo čovjeka nožem i prodavao je drogu, no njemu je sve to oprošteno i bijela Amerika ga prihvaća jer se sa svima rukuje i dijeli poljupce djeci, dok sam ja i dalje negativac', izjavio je Chris Brown za novi broj časopisa Jet odgovarajući na pitanje kako se na njegov život odrazilo to što je prije nekoliko godina pretukao tadašnju djevojku Rihannu.

'Bez uvrede, ja sam njegov veliki fan, no nitko se ne obazire na te činjenice. On jednostavno dobiva propusnicu', dodao je Chris čija se izjava odnosi na incident u kojemu je Jay-Z priznao krivnju za napad nožem na producenta Lancea 'Una' Rivere 1999. godine.

Autor pjesme 'Fine China' ističe kako se nastoji iskupiti za počinjene pogreške u prošlosti, uključujući i za napad na svoju sada već bivšu djevojku Rihannu.
'Morate proći kroz teška vremena dok ne dođete do dobrog dijela. Pokušavam biti dobar prema ljudima i ne biti tako impulzivan kao prije,' kaže Chris.