CHARLOTTE CASIRAGHI

Chic trudnica: Lijepa unuka Grace Kelly pokazala još jednu odličnu modnu kombinaciju

15.02.2023 u 12:23

  • +8

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Roland Macri / AFP / Profimedia/ OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES

Bionic
Reading

Da Charlotte Casiraghi, kći monegaške princeze Caroline, i dalje slovi za jednu od najbolje odjevenih plemkinja, dokazala je i na premijeri filma 'Les Gardiennes de la planète' održanoj u Grimaldi Forumu u Monaku

Modna ikona i glasnogovornica kuće Chanel, s kojom surađuje dug niz godina, sve je opčinila još jednom fantastičnom kombinacijom kojoj je nemoguće pronaći zamjerku.

Lijepa brineta, koja je naslijedila profinjenu ljepotu, graciozno držanje i urođen smisao za modu od svoje bake, modne ikone i proslavljene glumice Grace Kelly, za ovu je prigodu odabrala upečatljiv stajling za koji je dobila samo pohvale.

Svoj je rastući trbuščić prikrila ovom elegantnom kombinacijom, pomalo nadahnutom stilom 80-ih, koja joj je odlično pristajala.

CHARLOTTE CASIRAGHI

Lijepa unuka Grace Kelly blista u trudnoći: Nježnim izdanjem ukrala je svu pozornost na reviji Chanela

Pogledaj galeriju

Crnu jaknu od teleće kože zanimljivog kroja i s prošivenim detaljima (Chanel) vješto je spojila s crnim hlačama udobnih nogavica, a ovaj fantastičan outfit nadogradila je upečatljivim detaljem: prekrasnom Chanelovom torbom od ljubičaste kože.

Svoju je prirodnu ljepotu istaknula jedva vidljivim make upom, a frizura joj je bila stilizirana u chic ležerne valove i počešljana na jednu stranu.

  • +25
Chanel Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, početkom godine otkrila je da sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, očekuje prinovu.

Casiraghi iz veze s komičarem Gadom Elmalehom ima 10-godišnjeg sina Raphaela, a par je prekinuo 2005. godine. S Rassamom ima 4-godišnjeg sina Balthazara, a on ima i kćer iz prijašnjeg braka s Mashom Novoselovom.

Spol je još uvijek nepoznat, no par bi navodno volio dobiti djevojčicu.