S POTPISOM VALENTINA

Chic oblik i detalj koji osvaja: Ova neodoljiva torbica novi je omiljeni model poznatih dama

25.02.2024 u 17:13

Bionic
Reading

Među mnoštvom luksuznih torbica u rukama dama iz svijeta slavnih posljednjih mjeseci uvjerljivo se ističe model talijanskog Valentina

Poput cipela i nakita, torbice su jedan od dodataka koji se nikako ne smije zanemariti. Ovaj ultimativni modni komad daje završni pečat osmišljenim kombinacijama, a nerijetko ih podiže na novu razinu, kao što je slučaj s novim it modelom brenda Valentino.

Kada je krajem prošle godine debitirala na modnoj pisti u Parizu, tijekom predstavljanja kolekcije za novu sezonu proljeće/ljeto, torbica imena VLogo Moon izazvala je ogromnu pozornost, što nimalo ne čudi.

Trendovske siluete polumjeseca, ova torbica prvenstveno se ističe detaljem zlatne ručke ukrašene logom talijanske kuće. Kada se nosi u ruci, njezina ručka podsjeća na masivnu narukvicu, stoga ne čudi činjenica da je postala predmetom žudnje fashionistica, kao i novim omiljenim modelom dama iz svijeta slavnih.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Njezinu bež verziju na ulicama New Yorka isfurala je oskarovka Nicole Kidman dok se latino diva Jennifer Lopez pojavila s kremastom verzijom nakon gostovanja u showu 'Saturday Night Live'.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Grammy, Oprah Winfrey istaknula je svjetlucavu haljinu crnom verzijom torbice VLogo Moon dok onoj klasičnoj nije odoljela zvijezda Netflixove serije 'Bridgerton', glumica Simone Ashley.

Dostupan u glatkoj ili zrnatoj koži, u dvije veličine (mini i small) i u širokoj paleti boja, od crvene do osnovne žute (uključujući klasične opcije poput crne, bijele ili luksuzne boje konjaka), ovaj neodoljivi dodatak s potpisom brenda Valentino ističe se kao novi klasik, a dolazi i uz kožnu naramenicu, čime se povećava njegova nosivost.

  • +2
Poznate dame s torbicom VLogo brenda Valentino Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia