plesala cijelu noć

Oprah kakvu nikad nismo vidjeli: U 71. godini sve je oduševila veselim plesom

05.02.2024 u 10:32

Bionic
Reading

Jedna od najslavnijih žena na svijetu poznata je po svojoj nezaustavljivjoj strasti prema životu, a svoju radost pokazala je na dodjeli Grammyja razigranim plesnim pokretima

Uz mnogobrojne glazbene zvijezde koje u prisustvovale 66. dodjeli nagrade Grammy u Los Angelesu, među onima koji su privukli pozornost svih prisutnih bila je i slavna Oprah Winfrey u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti.

Slavna novinarka još je jednom pokazala da je dob nimalo ne ograničava te je u 71. godini spektakularnu večer u Crypto.com Areni provela plešući i pjevajući svaki hit.

Posebno je uživala uz pjesmu 'Flowers', koja je Miley Cyrus donijela dva Grammyja, te je pokazala da, osim što zna sve riječi, ima zavidne plesne pokrete kakvih se ne bi posramili niti pola stoljeća mlađi umjetnici.

Oprah je blistala u crnoj haljini sa šljokicama u kojoj je do izražaja došla njena besprijekorno vitka linija, a društvo joj je pravila dugogodišnja prijateljica Gayle King.

  • +2
Oprah Winfrey Izvor: Reuters / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Unatoč tome što je televizijska ikona, Winfrey još nije osvojila nagradu Grammy. No, osvojila je 20 Emmyja, humanitarnu nagradu Jean Hersholt na dodjeli Oscara i Tonyja za oživljavanje mjuzikla 'Boja purpura'. Ova 70-godišnjakinja trenutno je zauzeta novim filmskim projektom temeljenim na mjuziklu 'Boja purpura', priči koju je pomogla dovesti na pozornicu Broadwaya 2005. godine.

U posljednje vrijeme najviše pozornosti privlači njen vidan gubitak kilograma, za koji je Oprah pojasnila da je rezultat specifične dijete, životnog stila i tableta za mršavljenje.

nevjerojatno dobar kaput

Oprah Winfrey ponovno je oduševila vitkom linijom u novom glamuroznom izdanju

Pogledaj galeriju

'Zadnji obrok jedem u 16 sati, pijem puno vode i koristim načela WeightWatchera za brojenje bodova. Bila sam svjesna postojanja lijekova za mršavljenje, ali osjećala sam da imam volje i snage dokazati da mi ne trebaju. Sada se više ne osjećam tako. Shvatila sam da sam sebe sve ove godine krivila za prekomjernu težinu, a imam predispoziciju koju nikakva snaga volje ne može kontrolirati', rekla je nedavno i dodala:

'Činjenicu da postoji medicinski odobren recept za kontrolu tjelesne težine i očuvanje zdravlja tijekom mog života osjećam kao olakšanje, kao iskupljenje, kao dar, a ne nešto iza čega bih se skrivala i zbog čega bi me ponovno ismijavali. Apsolutno sam gotova s time da me sramote drugi ljudi.'

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju