dobar izbor

Chic izdanje Meghan Markle: Za ovim balerinkama mnogi žude, a stajling ćete poželjeti iskopirati

16.03.2024 u 13:24

  • +3

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: COURTESY OF LA BARBECUE/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poznata kao velika ljubiteljica mode Meghan Markle gdje god se pojavi pokaže sjajan stajling. A tako je bilo i prilikom posjete BBQ restoranu u Austinu gdje je stigla pratnji supruga Harryja

Dok svijet naveliko nagađa što se događa s Kate Middleton, njezina šogorica Meghan Markle bacila se u poslovne vode. Tako je lansirala svoju novu web stranicu American Riviera Orchard, te je za istu otvorila i Instagram profil koji je u nekoliko dana zapratilo 465 tisuća ljudi.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Lansiranje njezinog novog lifestyle brenda American Riviera Orchard, Meghan Markle nesumnjivo je privuklo popriličnu pažnju, a pažnju je privukao i Meghanin stajling koji je odabrala za prilikom posjete BBQ restoranu la Barbecue u Teksasu.

Meghan i Harry ondje su svratili nakon što je Meghan sudjelovala na panelu povodom Međunarodnog dana žena na SXSW konferenciji, a iako je Meghanin posjeti bio unaprijed planiran, ali Harryjevo pojavljivanje bilo je iznenađenje za osoblje.

Vojvotkinja od Sussexa, 42-godišnja Meghan Markle izgledala je vrlo ležerno chic u svijetlim trapericama i traper košulji. Traper kombinaciju začinila je bež detaljima i tako postigla vrlo profinjen i chic dnevni look. Preko košulje brenda Aritzia iz 80-ih odjenula je oversized sako šireg kroja čiji dizajn potpisuje Heidi Merrick, baš kao i njezine naočale. Kombinaciju je zaokružila vječnim izborom kada su u pitanju cipele – Chanelovim dvobojnim balerinkama, bež modelom s crnim kapicom na prstima. Ove kultne Chanel balerinke slove za modni klasik i desetljećima privlače pažnju trendseterica.

A baš kao po pitanju odjeće, Meghan s puno stila bira i nakit i po tom pitanju cijena joj nije odlučujući faktor. Tako je stajling ukrasila dijamantnom Logan Hollowell ogrlicom vrijednom više od 14 tisuća eura, dijamantnom Ariel Gordo narukvicom (nešto više od 5 tisuća eura) te naušnice. A također je nosila svoja dva svakodnevna komada nakita, zlatni Cartier sat princeze Diane i zlatn Cartier Love narukvicu.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia