KRALJICA ELEGANCIJE

Zaboravite na hlače: Meghan Markle ima odličan stajling s lepršavom suknjom

09.03.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Meghan Markle obilježila je Međunarodni dan žena inspirirajući publiku na panelu u Teksasu svojom predanošću ravnopravnoj zastupljenosti spolova u medijima. No njezino pojavljivanje u javnosti bila je i prava modna inspiracija za još jedan u nizu stajlinga u duhu tihog luksuza, kakve nosi godinama, davno prije nego su postali trend

Dok je govorila o problemima s kojima se susreću žene u digitalnom prostoru Meghan Markle ostala je vjerna svojoj neutralnoj 'uniformi'. Lijepa Amerikanka obožava neutralne tonove i elegantne krojeve, a ostala je dosljedna svom prepoznatljivom stilu i u Austinu gdje je sudjelovala na panelu South by Southwest.

Vojvotkinja od Sussexa pojavila se na panelu u stajlingu sa suptilnim uzorkom na pruge ne previše razvikanog talijanskog brenda Giuliva Heritage, iza kojeg stoji bračni par Margherita Cardelli i Gerardo Cavaliere. Nosila je svileni komplet: Lena maxi suknju (960 eura) i odgovarajuću košulju muškog kroja, prikladno nazvanu Husband Shirt (890 eura).

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Monokromatski stajling zaokružila je ravnim natikačama talijanske modne kuće Valentino i zlatnim naušnicama Bottega Veneta - efektnim modelom kojeg krase čvorovi.

Ovo je već treći model Bottegnih naušnica koje nosi, a ranije je nosila model Chains Hoop i njihove najpoznatije Drop naušnice.

Uz komade sve redom talijanskim modnih brendova odabrala je beauty look s minimalnom šminkom, neizbježnom dozom ružičastog rumenila i kosom u valovima prebačenom preko jednog ramena.