AMERICAN RIVIERA ORCHARD

U dva sata novi projekt Meghan Markle zapratilo 100 tisuća ljudi, evo o čemu je riječ

14.03.2024 u 20:29

Bionic
Reading

Dok svijet i dalje naveliko nagađa što se događa s Kate Middleton, njezina šogorica Meghan Markle danas je iznenadila sve svojim novim poslovnim pothvatom

U najvećoj tišini, prije samo dva sata, Meghan Markle je lansirala svoju novu web stranicu American Riviera Orchard, te je za istu otvorila i Instagram profil koji je već zapratilo 85 tisuća ljudi.

Svoje vjerne pratitelje vojvotkinja od Sussexa 'počastila' je sa čak devet objava, koje su zapravo slagalica loga ovog novog brenda izrađenog zlatnim slovima, a koja je otkrila kako će baza ovog njezinog novog poslovnog pothvata biti u Montecitu, gdje je Meghan izgradila novi život s princom Harryjem i njihovo dvoje djece.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na Instagram Storyju našao se i promo video, u kojem vojvotkinja aranžira cvijeće, ali i priprema nešto u kuhinji. O brendu se za sada uistinu malo zna, a ako želite među prvima doznati o čemu je riječ, možete se predbilježiti na newsletter.

Naziv njezinog novog poslovnog pothvata odnosi se na kraljevski život u Kaliforniji, a Montecito, gdje imaju vilu, se nalazi u Santa Barbari koju često nazivaju 'američkom rivijerom'.

Iako za sada nije poznato čime će se American Riviera Orchard baviti i što će nuditi kupcima, u prijavi intelektualnog vlasništva stoje detalji koji bi se trebali prodavati pod tim brendom, a u to spadaju digitalne i tiskane kuharice, pribor za jelo, posuđe, dekanteri, salvete i stolnjaci, kao i raznovrsna hrana od džemova do namaza i maslaca.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da je Meghan i ovoga puta sve pomno planirala, jer ne samo da je dobila sudsku bitku protiv polusestre Samanthe Markle, već će zasigurno dobiti i pozitivan PR za razliku od kaosa kojeg je izazvala Kate Middleton u Velikoj Britaniji svojim izbivanjem, ali i fotošop promašajima.