s potpisom chanela

Meghan Markle nosi udobne balerinke u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

01.03.2024 u 11:19

  • +3

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: London Entertainment/NYPost/MEGA / The Mega Agency / Profimedia,

Bionic
Reading

Balerinke metalnog sjaja i ovog će proljeća biti iznimno popularne, a bakreni model Meghan Markle poželjela bi baš svaka modna zaljubljenica

Meghan Markle odavno nosi status 'It' djevojke pa svaki komad koji odjene u trenu stekne ogromnu popularnost, a svojim modnim odabirom nije razočarala niti prilikom nedavnog izlaska s prijateljicama.

U njenom najnovijem outfitu najviše pozornosti su privukle Chanelove cipele, čiji luksuzan stil prati i cijena od 1095 dolara. Njihov mekani materijal niska peta od tek jednog centimetra zrači vidnom udobnošću, a kada tome pridodamo chic boju bakra, jasno je da je riječ o modelu u koji se tako lako zaljubiti na prvi pogled.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ove bakrene balerinke svojim dizajnom spajaju dva velika trenda - metalik sjaj koji nas prati još od prošlog proljeća te šarmantnu mašnu koja je iznimno poželjan detalj u skladu s rastućom popularnosti coquette stila.

Vojvotkinja od Sussexa nosila ih je u elegantnom spoju sivih komada. Odabirom skinny traperica (brend Mother Denim) samo je potvrdila njihov veliki povratak na modnu scenu, kao i to da će upravo siva nijansa trapera biti iznimno poželjna.

Uparila ih je s otmjenim džemperom prošaranog materijala njujorškog brenda La Ligne te sve začinila maksi torbicom ledeno plave nijanse i mornarsko plavim kaputom od mekanog baršuna.

  • +5
Meghan Markle u kaputu brenda Max Mara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Gotovo identičan model nosila je u nedavnom pojavljivanju u javnosti kada je all black outfit zaokružila kaputom u smeđoj boji. Ovaj kaput također je jedan od bezvremenskih klasika iz njene garderobe, a potpisuje ga Max Mara.